Qui Som

A Fusteria L’Encaix a Vila Encamp , fem projectes integrals de fusteria per a reformes i obra nova. Portem más de 25 anys com a fusters i ebenistes fent de la fusta la nostra vida.
A Fusteria l’Encaix treballem tots els espais de la teva llar i el teu negoci o empresa:
Parquets sintètics i naturals, portes de pas d’interiors, mobiliari a mida per a cuines i banys, vestidors a mida i armaris a mida, amb portes batents, corredisses, o armaris encastats, habitacions de matrimoni, habitacions per a nens, llits de tot tipus, menjadors i sales d’estar; i tot el que puguis necessitar per al teu projecte relacionat amb el món de la fusta.

També projectem i construïm l’interiorisme del teu local comercial: tot el que trobaràs a Fusteria l’Encaix és a mida i a més t’oferim tot tipus de solucions per distribuir, decorar i condicionar el teu espai i la teva llar o empresa.

Fusteria Ebenisteria l’Encaix t’ofereix assessorament professional tant per casa teva com pel teu negoci. Consulta’ns sense compromís.

Convertibles; lliteres a mida i llits plegables a mida, solucions d’emmagatzematge: canapès, llits amb calaixos, armaris per llibres i roba, escriptoris i prestatgeries; zona de joc i decoració.

A Fusteria L'Encaix a Vila Encamp , fem projectes integrals de fusteria per a reformes i obra nova. A Fusteria l'Encaix treballem tots els espais de la teva llar: Parquets sintètics i naturals, portes de pas d'interiors, mobiliari a mida per a cuines i banys, vestidors a mida i armaris a mida, amb portes batents, corredisses, o armaris encastats, habitacions, llits de tot tipus, menjadors i sales d'estar; i tot el que puguis necessitar per al teu projecte relacionat amb el món de la fusta. També projectem i construïm l'interiorisme del teu local comercial: tot el que trobaràs a Fusteria l'Encaix és a mida i a més t'oferim tot tipus de solucions per distribuir, decorar i condicionar el teu espai i la teva llar o empresa. Fusteria Ebenisteria l'Encaix t'ofereix assessorament professional tant per casa teva com pel teu negoci. Consulta'ns sense compromís. Convertibles; lliteres a mida i llits plegables a mida, solucions d'emmagatzematge: canapès, llits amb calaixos, armaris per llibres i roba, escriptoris i prestatgeries; zona de joc i decoració.